Träning

På Sturebadet Haga kan du träna både fysiskt och mentalt. Vårt unika läge i natursköna Hagaparken gör det möjligt för oss att erbjuda gruppträningsklasser utomhus i kajak, Stand Up Paddleboard , Mountainbike, Running och vår unika Mindful Relax utomhus i hängmattor – Skogsfloating. Eller upplev vårt nya utomhusgym på 300 kvm med 12 utmanande stationer.

 

 

 

Gruppträning

Vi erbjuder över 30 gruppträningsklasser i veckan både inomhus och utomhus på land och i vatten. Vi har allt från tuff fysisk träning till mental avslappning. Dessa kan bokas i vår reception, via kundtjänst på telefon 08 444 95 80 eller via vår onlinebokning.

 

 

Mental träning

Att träna på Sturebadet Haga är inte enbart en upplevelse för kroppen, utan en upplevelse för alla sinnen. Vi har mentala klasser som Mindful Relax, yoga och skogsfloating. Dessa klasser hjälper dig att i ett fysiskt avslappnat tillstånd träna dina mentala förmågor.

 

 

Utomhusträning

Vårt unika läge gör att vi kan erbjuda utomhusträning i olika former; kajakpaddling, Stand Up Paddleboard och stationsträning i vårt 300 kvm stora utegym. När solen tittar fram och vädret tillåter håller vi valda klasser utomhus. Vår morgonyoga på terrassen med utsikt över Brunnsviken är mycket uppskattad.