Spa-dag

Med både stillhet och rörelse vill vi på Sturebadet Haga hjälpa dig att hämta ny energi för att skapa en behaglig balans i livet. Vår Spa-dag ger dig en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i en lugn och skön miljö.

 

I en spa-dag på Sturebadet Haga ingår alltid:

  • Bad i 28-gradig bassäng
  • Torrbastu
  • Tillträde till vår spa-avdelning med sköna platser för avkoppling
  • Tillgång till gruppträningsklasser
  • Gym- och konditionsträning och utomhusgym i natursköna Hagaparken
  • Frukt och juice
  • Lån av badrock, handduk och tofflor
  • Kerstin Florians lyxiga hudvårdsprodukter i duschen.

 

Träningskläder samt badkläder finns att hyra. Se aktuellt gruppträningsschema inför ditt besök. Gruppträningsschema >

Vid köp av en Spa-dag får du möjlighet att njuta av Sturebadet Hagas spa- och träningsutbud. Vid bokning väljer du om du vill boka förmiddag eller eftermiddag. Du kan delta i någon av våra gruppträningsklasser som hålls i vår studio eller bassäng. Utöver detta finns ett gym inomhus, ett utomhusgym och konditionsrum. Kanske vill du bara njuta av en skön simtur i bassängen till lugn musik.

Efter träningen bjuder vi på färsk frukt och juice i vår spa-avdelning belägen med sköna viloplatser runt bassängen. Om du vill äta en härlig och hälsosam lunch i samband med ditt besök serveras detta i Spa-Cafét.

 

För hotellgäster

För boende på hotellet är det fri entré. Entré för dagkonferensgäst är 110 kr. Åldersgränsen för entré till Sturebadet Haga är 15 år. Helgdagar mellan 09.00 – 10.00 får hotellets gäster ta med barn under 15 år för bad och bastu. Behandlingarna börjar dessa dagar först kl. 10.00. Under juni, juli och augusti kan hotellets gäster och våra medlemmar ta med barn även vardagar mellan 06.30 – 09.00.

Exklusiv spa-entré

I Exlusiv Spa-dag ingår även ett glas mousserandevin och chokladpraliner i hotellets bar, hälsotallrik samt vårt spa ritualkit med exklusiva produkter från Kerstin Florian.

Pris från 995 kr (Fre-Sön 995 kr)

Spa-entré

En upplevelse för både kropp och själ. Se nedan allt som ingår.

Pris från 495 kr (Fre-Sön 595 kr)