En dag på Sturebadet Haga

Med både stillhet och rörelse vill vi på Sturebadet Haga hjälpa dig att hämta ny energi för att skapa en behaglig balans i livet. Våra HÄLSO- och SPA-dagar ger dig upplevelser för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i en lugn och skön miljö.
 

I en HÄLSO-dag på Sturebadet Haga ingår alltid:

  • Bad i 28-gradig bassäng
  • Torrbastu
  • Tillträde till vår spa-avdelning med sköna platser för avkoppling
  • Tillgång till gruppträningsklasser
  • Gym- och konditionsträning och utomhusgym i natursköna Hagaparken
  • Frukt och juice
  • Lån av badrock, handduk och tofflor
  • Kerstin Florians lyxiga hudvårdsprodukter i duschen.

HÄLSO-dagen är basen i våra SPA-dagspaket. Läs gärna mer om vår SPA-dag med sparitual och Exklusiva SPA-dag nedan.

 

Vid köp av en HÄLSO-dag får du möjlighet att avnjuta en dag i hälsans tecken. Du kan delta i någon av våra gruppträningsklasser som hålls inomhus i vår studio eller bassäng, samt utomhus i vår skogsfloatinganläggning eller i Hagaparkens vackra miljöer. Utöver detta finns ett gym inomhus, ett utomhusgym och konditionsrum. Kanske vill du bara njuta av en skön simtur i bassängen till lugn musik. Träningskläder samt badkläder finns att hyra. Efter träningen bjuder vi på dryck och frukt i vår spa-avdelning belägen med sköna viloplatser runt bassängen. Om du vill äta en härlig och hälsosam lunch i samband med ditt besök serveras detta i Spa-Cafét.

Se aktuellt aktivitetsschema inför ditt besök. Gruppträningsschema >

 

För hotellgäster

För boende på hotellet är det fri entré. Entré för dagkonferensgäst är 110 kr. Åldersgränsen för entré till Sturebadet Haga är 15 år. Helgdagar mellan 09.00 – 10.00 får hotellets gäster ta med barn under 15 år för bad och bastu. Behandlingarna börjar dessa dagar först kl. 10.00. Under juni, juli och augusti kan hotellets gäster och våra medlemmar ta med barn även vardagar mellan 06.30 – 09.00.

Exklusiv SPA-dag

I Exlusiv SPA-dag ingår även ett glas mousserandevin och chokladpraliner i hotellets bar, hälsotallrik samt vårt spa ritualkit med exklusiva produkter från Kerstin Florian.

Pris från 895 kr

HÄLSO-dag

Avnjut en dag i hälsanstecken. Ta del av våra gruppträningsklasser, gym, 300 kvm utegym, outdooraktiviteter som Skogsfloating, Stand up paddleboard och kajak efter säsong. Avsluta med bad och bastu samt av

Pris från 395 kr

SPA-dag med sparitual

Avnjut en dag i hälsans tecken. Ta del av våra gruppträningsklasser, gym, 300 kvm utegym, outdooraktiviteter som Skogsfloating och Stand up paddleboard efter säsong. Sturebadets Spa-ritual för kropp och a

Pris från 595 kr