Gruppaktiviteter

Vi arrangerar event och upplevelser för både företag och privata grupper. Här hittar du den perfekta aktiviteten för möhippan, svensexan, kalaset eller för att öka sammanhållningen på företaget. Aktiviteterna går att kombinera så att deltagarna kan välja mellan olika alternativ.

 

 

Skogsfloating med Mindful Relax
–  Skön avkoppling i hängmattor ute i det fria

En fantastisk upplevelse där ni ligger i specialdesignade hängmattor ute i naturen med himlen som tak och naturen som väggar. Ni guidas sedan genom en skön mental avslappning – Mindful Relax.

 

2.900 kr/45 min (max 12 personer)

 


 

Stand-Up Paddleboard på Brunnsviken

Ta med gruppen ut på en skön paddlingstur och se Hagaparken från vattnet. Välj mellan lugn paddling, yoga eller ett hårdare träningspass.

 • Stand-Up Paddleboard – Skön paddlingstur med teknikgenomgång på Brunnsviken.
 • Stand-Up Paddleboard med Vatten FYS – Ett träningspass med hög intensitet av paddling, simmning, intervaller och styrka.
 • Stand-Up Paddleboard med Mindful/Yoga

 

från 2.100 kr (minst 4 deltagare och därefter 595 kr/person). Simkunnighet och flytväst är ett krav för att delta i denna aktivitet. Flytväst och våtdräkt finns att låna.

 


 

Kajak

En avkopplande naturupplevelse där du tillsammans med en instruktör glider ut på Brunnsviken i var sin kajak. Välj mellan en stilla naturupplevelse eller ett hårdare träningspass. Max 12 personer kan delta i aktiviteten som tar ca 2 timmar (1,5 timme paddling).

 • Kajak Naturupplevelse
 • Kajak Träningspass

 

från 2.100 kr (minst 4 deltagare och därefter 595 kr/person). Simkunnighet och flytväst är ett krav för att delta i denna aktivitet. Flytväst finns att låna.

 


 

5-kamp / Teambuilding

Tävlingar och utmaningar eller bara lite skoj. Under en 5-kamp i Hagaparken utsätts ni för klurigheter och utmaningar i olika tävlingsmoment. Samarbete, laganda och många skratt utlovas. Inget ombyte krävs men sköna skor rekommenderas då ni promenerar mellan stationerna. För 15–220 personer.

 

Pris på offert.

 


 

Härliga träningsklasser eller mental avslappning

Ta en paus i konferensen eller upplev något roligt och annorlunda. Välj mellan en tuffare fysisk träning, afrodans eller sköna återhämtande mentala klasser som t.ex. Mindful Relax (inget ombyte krävs). Inga förkunskaper krävs, våra instruktörer anpassar klassen efter gruppen. Här ligger fokus på glädje och gemenskap.

 

från 2.450 kr/grupp

 


 

Massage och Spabehandlingar i grupp

Ta med hela gänget ner på spa efter konferensen och låt alla få en skön behandling. Våra terapeuter tar hand om er från topp till tå. Koppla av vid poolkanten med fruktfat och goda smoothies från Spa cafét. Detta är en favorit ni inte får missa!

 

från 550 kr/person

 


 

 

Varför inte boka in en entré till vårt Spa i samband med er aktivitet?

 • Bad i 28-gradig bassäng
 • Torrbastu
 • Tillträde till vår Spa-avdelning med sköna platser för avkoppling
 • Tillgång till gruppträningsklasser
 • Gym- och konditionsträning och utomhusgym i natursköna Hagaparken
 • Frukt och juice
 • Lån av badrock, handduk och tofflor
 • Kerstin Florians lyxiga hudvårdsprodukter i duschen.

Entré i samband med aktivitet
395 kr
/person i samband med aktivitet

Endast entré
395 kr
/person måndag – torsdag
495 kr/person fredag – söndag

 

 


 

 

Kontakta Kerstin Larsson på 08-545 015 18 eller skicka ett mail till haga.event@sturebadet.se för att boka eller få mer information.